Ismerd meg a Kubuntut

Nézz körbe és tekintsd meg a fő Kubuntu funkciókat és kinézetet

Kubuntu 22.04 LTS - Első pillantás és új funkciók!

Dolphin

Fájlok egyszerű böngészése

Találd meg gyorsan és egyszerűen dokumentumaid, fényképeidet és videóidat. Osztott nézet, beépített terminál és testreszabhatóság. A Dolphin fájlkezelőben szuper egyszerűen lehet kezelni a külső eszközöket is, mint SD kártyákat, pendriveokat vagy éppen a telefonodat.

KDE Gwenview

Kezeld képeidet egyszerűen

A képek a modern élet fontos részét képezik. A Kubuntu olyan alkalmazásokkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a fényképek böngészését, megosztását és javítását.

KDE Okular

Dokumentumok egyszerű megnyitása és olvasása

Nyisd meg PDF dokumentumaidat, Dejavu, PS, DVI fájljaidat. Az Okular segítségével dokumentumok széles skáláját kezelheted, még akár eBookokat is az univerzális dokumentum nézővel.

Firefox

Szörfözés az interneten a Firefox alkalmazással

A Kubuntu alapértelmezés szerint a díjnyertes Firefox webböngészővel érkezik. További böngészők, mint például a Chromium, Rekonq is elérhetőek a Kubuntu szoftvertárolóiban.

KDE Konversation

Csevegés közvetlenül az asztalról barátaiddal

A Konversation, a Kubuntu IRC kliense lehetővé teszi, hogy IRC-n keresztül csevegj barátaiddal vagy idegenekkel az interneten, egy letisztult és könnyen használható felületen.

VLC

Multimédia egyszerűen a Kubuntuval

A Kubuntu beépített zene- és filmlejátszóval rendelkezik, amelyek használata egyszerű. Egyszerűen válassz ki egy dalt vagy egy filmet és a Kubuntu gondoskodik a többiről. A Kubuntu a legtöbb zene- és videóformátumot alapból lejátssza.

KDE Elisa

Zenelejátszás egy új szinten

Az Elisa, a Kubuntu alapértelmezett zenelejátszója úgy lett megalkotva, hogy intuitív és barátságos legyen. Minden eddiginél egyszerűbbé teszi a szeretett zenék lejátszását és az új zenék felfedezését, és mindeközben jól is néz ki!

Libre Office

Professzionális irodai szoftvercsomag

Hozz létre dokumentumokat, táblázatokat, prezentációkat, akár csak egy receptről vagy akár egy szakdolgozatról legyen szó. A LibreOffice kompatibilis a többi irodai programcsomaggal is, beleértve a Microsoft Office-t is. Viszont a LibreOffice ingyenes. Tényleg.