Megjelent a KDE Gear 22.12.1 verziója

A KDE Gear részeként több mint 120 egyedi program, valamint több tucat programozói könyvtár és funkcióbővítmény jelenik meg egyszerre.

Ma mindannyian új hibajavító forráskiadásokat kapnak frissített fordításokkal, többek között:

  • A Kitinerary mostantól több NH foglalási visszaigazolási változatot kezel (Commit) és támogatja a nemzetközi Trenitalia jegyeket
  • A Konsole képes új profilokat menteni
  • A KDE PIM fejlesztők kijavították azt a hibát, ami a Kontactot indításkor összeomlasztotta

Hamarosan elérhető lesz a Kubuntuban is ez a verzió!

Mi az a KDE Gear?

A KDE Gear a KDE közösség által létrehozott és karbantartott alkalmazások és egyéb szoftverek gyűjteménye, amelyeknek minden új verziója egyszerre jelenik meg. A KDE Gear tartalmazhat olyan új alkalmazásokat is, amelyekről úgy ítéljük meg, hogy elég érettek ahhoz, hogy bekerüljenek a kiadásba.

Amikor bejelentjük a KDE Gear új verzióját (mint most is tesszük), számíthatsz arra, hogy az új verziók röviddel ezután megjelennek a Linux disztróidban. Néhány disztribúcióban az új verziók szinte azonnal megjelennek – mint például a Neon esetében. Másoknál napokig vagy akár hetekig is eltarthat, mivel ez a disztribúció csomagolóitól függ.

A KDE Gear alkalmazások új verziói független alkalmazásboltokban is felbukkannak, mint például a FlatHub vagy a Snap Store; és frissítésekként a nem Linux platformokon, például a Windowson.