Játszál barátaiddal, családtagjaiddal vagy akár csak egyedül

A Kubuntu a játékok széles skáláját hozza el neked. Legyen szó kártyajátékokról, ügyességi vagy társas játékokról mindig megtalálhatod a neked legjobban tetszőt. Rengeteg oktató játék is elérhető a kissebbek örömére.

Játsz a Klondike, Spider, Breakout, Sudoku és további jól ismert játékokkal.

Fedezz fel még több játékot a KDE Játékokkal foglalkozó oldalán (angol nyelven).
Kaptience Game List Kbattleship Game Kbreakout Game Ksudoku Game


Böngészd képeidet igazán egyszerűen

A képek nagyon fontos részei életünknek, manapság a digitális fényképezésnek köszönhetően képek százait rendezgethetjük életükn különböző részeiből. Ezért nagyon fontos, hogy a képeket megfelelő környezetben lehessen megtekinteni, melyben a Kubuntu nem okoz csalódást

Ossz meg mindent mindennel, egy kattintással

A Kubuntu lehetővé teszi a fényképek megosztását bárkivel egy egyszerű és intuitív módon. Csak válasszd ki a megosztandó képeket, a többit a Kubuntu elintézi.


Dokumentumok kezelése zökkenőmentesen

Nyisd meg PDF dokumentumaidat, Dejavu, PS, DVI fájljaidat. Az Okular segítségével dokumentumok széles skáláját kezelheted, még akár eBookokat is!

Picture View Basic Image Manipulation Pictures Sharing Picture Browsing Okular PDF Document View Okular PDF Document View 2

Böngészd az internetet biztonságosan

A Kubuntu a gyárilag telepített Konqueror böngészővel érkezik - mely a KDE böngészője - amely segít a biztonság megörzésében az interneten, mind a személyes mind a számítógép biztonságát. Konqueror egy gyors, könnyű böngésző minden funkcióval ami szükséges.

Böngészés Firefoxszal

Egy kattintással telepítheted a népszerű és díjnyertes Firefox böngészőt is
Mégtöbb ingyenes alternatív böngésző érhető el a Kubuntu Szoftverközpontjából.


Email egyszerűen

Emailezz a Kontact segítségével könnyedén és stílusosan. Mindent tartalmaz a Kontact ami fontos az üzleti vagy személyes levelezéshez. A Kontact integrálódik a további Kubuntu és KDE alkalmazásokba, mint a Címjegyzék.

Chat közvetlenül az asztalodról a barátaiddal

A Kopete, a Kubuntu azonnali üzenetküldő alkalmazásának segítségével egy programból chatelhetsz barátaiddal a Facebook Chat, Google Talk, AIM, ICQ, Jabber, Messenger, Skype csevegő hálózatát használva.

KMail Welcome Screen Akregator Welcome Screen Firefox 1-click Installer

Multimédia egyszerűen

A Kubuntu beépített zene és videó lejátszóval érkezik. Nem kell többet kodekkeket keresni, a szükséges kodekkeket a rendszer egy kattintásra felrakja ha szükség van rá.

Élvezd a zenét egy új szinten

Az Amarok zenelejátszó segítségével könnyedén kezelheted zenéidet, a zenehallgatásd egy új szintre emelve. Könnyedén felfedezhetsz új zenéket a beépített online zeneszolgáltatások segítségével, de az is csak egy kattintás, hogy megtudd az éppen hallgatott zenének a dalszövegét.

Használd az Amarokot, hogy letölts vagy megvásárolj zenéken, podcastokat hallgass és kezeld a hordozható zenelejátszó eszközeidet.

Bővítmények és szkriptek segítségével még tovább lehet bővíteni az Amarok kelléktárát. Adj hozzá online rádió állomásokat, használd ébresztőórának vagy akár írd ki zene cd-idet közvetlenül az Amarok segítségével.

Amarok Plasmoids Screenshot Amarok Screenshot Amarok Web Services


Professzionális irodai szoftvercsomag

Hozz létre dokumentumokat, táblázatokat, prezentációkat, akár csak egy receptről vagy akár egy szakdolgozatról legyen szó. A LibreOffice kompatibilis a többi irodai programcsomaggal is, beleértve a Microsoft Office-t is. Viszont a LibreOffice ingyenes. Tényleg.

Iroda a monitoron

A KDE PIM csomag tartalmaz mindent ami kell: email, naptár, címjegyzék, to-do lista, RSS olvasó és határidőp napló. Mindent egy helyről!


Akregator Welcome Screen KMail Welcome Screen Kontact Welcome Screen OpenOffice Spreedsheets OpenOffice Writer